Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Ekol Hoca
Konu İsmi : kenzül arş duası(kadeh duası)
Bilgi: Konu İle İLgili Yorumlarınızı Belirtebilir, İlave Ek Katkı Sağlayabilirsiniz, İstediğiniz Gibi Faydalanabilirsiniz

Googlede Arat : kenzül arş duası(kadeh duası)

Rastgele Konu: Kalem Suresi, Salah Bukhatir
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: kenzül arş duası(kadeh duası)  (Okunma Sayısı 6318 defa)
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
karanfilyeri

Deneyimli Üye

Üye No : 179

Konu  : 50

Aldığı Teşekkür: 8
www.maviekspres.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #15 : 02 Şubat 2009, 17:47:58 »

Allah razı olsun

amin  çiçekver

Robot Linkler
Altarnatif Linkler
Offline Pasif

View Profile
Re: kenzül arş duası(kadeh duası)
« Posted on: 04 Eylül 2010, 14:46:52 »

cihanbanu

Süper Üye

Üye No : 1780

Konu  : 55

Aldığı Teşekkür: 42
www.maviekspres.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #16 : 03 Mart 2009, 12:36:30 »

Allahım razı olsun .

Bir dua bu kadar güzel okunur bu kadar güzel olur.

çiçekver  çiçekver  çiçekver

Aklıma geldikçe dinliyorum tekrar tekrar

Allah razı olsun tekrardan  çiçekver

Mavi Ekspres İslam Topluluğu

www.maviekspres.com
Balhan Sude Karahisar

Süper Üye

Üye No : 3755

Konu  : 49

Aldığı Teşekkür: 30
www.maviekspres.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #17 : 05 Nisan 2009, 02:27:06 »

Gökyüzünden rahmetle inen yağmur damlaları çatlamış toprağa nasıl hayat veriyorsa , amin dedikce yüreğimin duaya muhtac çatlamış yerleri hayat buldu . Cebrail ve mikail aşkına , isa ve musa aşkına , muhammed mustafa aşkına , muhammed mustafa aşkına ve bütün mukaddesler seni hangi güzel isminle zikretmişse o ismin aşkına mağfiret et mağfiret et . amin amin amin .

Allah ebeden razı olsun duanın güzelliği okunuşun güzelliğiyle bir bütün olmuş .

Ebû_Davud

Süper Üye

Üye No : 5

Konu  : 1244

Aldığı Teşekkür: 150
www.maviekspres.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #18 : 08 Temmuz 2009, 20:04:39 »

Aklıma geldikçe dinliyorum tekrar tekrar

Allah razı olsun tekrardan  çiçekver

Aynen   glsm  alkış

sofi_kerem_ceylani

Süper Üye

Üye No : 358

Konu  : 124

Aldığı Teşekkür: 40
www.maviekspres.com
Üyelik Bilgileri WWW
« Yanıtla #19 : 01 Ağustos 2009, 10:32:57 »

KENZÜL ARS DUASI

Peygamberimiz Hz. Muhammed(s.a.v)den rivayet edilmistir.Söyle buyuruyor......-Cebrail bana dediki:“Ey Muhammed,kim ömründe
bir kere bu duayi okursa,ALLAH (c.c.) .´ü Teala onu,kiyamet gününde yüzü ayin ondördü gibi parlak hasreder.Hatta bütün insanlar onu,bir
peygamber veya melek sanirlar.Ben ve sen onun kabrinin üzerinde dururuz.Ona hesapsiz ve azapsiz,üzerine binip Cennete girmesi
icin Cennetten bir Burak getirilir.Sirat köprüsünden simsek gibi gecer.Onun günahi denizlerden suyundan,yagmurlarin damlasindan,agaclarin
yapraklarindan,kumlarin adedinden,taslardan daha fazla olsa bile,kendisine kabul olunmus(nafile)hac ve bin umre sevabi yazar.
Korkan kimse olursa,ALLAH (c.c.) . onu onu korktugundan emin kilar.Susayan kimse okursa,ALLAH (c.c.) . onun susuzlugunu giderir.Ac olan okursa,giyindirir,hasta
okursa sifa verir,hastanin üzerine okunursa,hastaligindan kurtulur,dünya veyahut ahiret ihtiyaclarindan okursa ALLAH (c.c.) . istedigini
verir.Bir düsmandan veya sultandan korktugu icin okursa,ALLAH (c.c.) . onlarin serrinden korur ve ALLAH (c.c.) .´in mahlukatindan gelecek olan
tüm zarar ve eziyetleri kendisine ulasmaktan meneder.
Borclu olan okursa,ALLAH (c.c.) . onu,borcunu ödemeye muvaffak kilar,hicbir kimseye muhtac olmaz.Eger onu hasta olan yazan üzerinde
tasirsa iyilesir.Kadin tasirsa kocasi ona ikram eder.Cinden,insden ve seytandan,sanci ve hastaliklardan emin olur.Kayip ise
ailesine sag,salim kavusuru duayi okuyan icin cin,melek istigfard ederler.Ömrü bereketli olur.
Kim bes defa bu duayi okursa Peygamber Aleyhisselami rüyasinda görür.
Ebu Bekir Siddik:“-Gece olsun gündüz olsun bu duayi okudum,Peygamber Aleyhisselam´i rüyamda gördüm.“buyurur.Hz. Ömerde söyle
buyurur:
„-Hicbir hacetim olmadi ki onun icin bu duayi okuyayim da giderilmesin.
Hz. Osman (R.A.)diyorki:“-Ben Kur´an-i Kerim´i ezberleyemezdim.Resul´u Ekrem (s.a.v)´e
Bu hususu sikayet ettim.Bana bu duayi ögretti.Onu okudugumda Kur´an-i Kerim´i ezberlemeyi basardim.Hz. Ali Kerremullahü vechedü
buyuruyorki:
-Ben bu duayi okudugum vakit düsmanima galebe calardim.Kimki Fatihayi,Ihlas suresini,Kafirunve Felak ve Nas suresini üc kere
okuyup sonra bu duayi okursa ALLAH (c.c.) . onu karsilastigi bütün varliklarin serrinden korur ve her türlü hastaliktan,her zalimin
serrinden onu emin kilar ve bütün isteklerini verir.Kim ki okudugu gibi onu yazip üzerinde tasirsa ve kim ki basinin altina
koyup uyursa ALLAH (c.c.) .´ü Teala o kimsenin malindan calinan ve evinden kacani geri iade eder.Akan suya okursa su durur,yahut yanan
atese okursa dag paramparca olur,Kimki iki rekat namaz kilip her rekatinda Fatiha ve bir de Ihlas okuyup selam verdikten sonra
bu duayi okursa dünya ve ahirete ait ne isterse tüm istediklerine nail olur.Bu duanin fazileti sayilmayacak kadar coktur;

(Nevadir´i kaylubi´)

Mavi Ekspres İslam Topluluğu

www.maviekspres.com
Etiket: kenzül arş duası kadeh duası muhammed malik ester kadeh duasi 
Sayfa: 1 2 3 [4] 5 6   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: